Thuis

Suzhou WT Tent Co., Ltd Bedrijfsprofiel

Bedrijfsprofiel

Gevestigd in 2007, heeft de GEWICHTStent op het het assembleren mobiele structuursysteem want 13 years.WT-de Tent de de industrieleider van aluminium het assembleren tentstructuur en deskundige in tentontwerp is de nadruk gelegd, verstrekken de vervaardiging, de huur en sales.we aangepaste en flexibele oplossing voor festivallen, grote tentoonstellingen, sportentrefpunten en pakhuis. Als meester in de tentindustrie in China, wijdt de GEWICHTStent zich aan de assemblerende mobiele structuurindustrie en het levensonderhoud die deze jaren worden geconcentreerd.

Bekijk meer over ons
ons bedrijf

   In 2007  

De fabriek werd gevestigd in Oktober, de tentuitvoer Duitsland, Frankrijk in December, aansluit zich alibaba bij internationale post in hetzelfde jaar.

 

  In 2008  

Het is een leverancier van tenten voor de Olympische Spelen van Peking geworden. Het opstelling een bureau in Hamburg, Duitsland in Oktober en onafhankelijk ontwikkeld een 40m-spanwijdte tent voor internationaal het bierfestival van China in December.

 

  In 2009  

De tak van Napels van Italië werd gevestigd, en Walcover-SAS van Frankrijk vestigde een vennootschap op lange termijn, en de tak van Peking van China werd gevestigd.

 

  In 2010  

Tak van Shanghai werd gevestigd om aan de bouw van de tenten van Shanghai deel te nemen Expo, en aanwees leveranciers van Expo-tenten. In hetzelfde jaar, het opstelling een bureau in Doubai.

 

  In 2012  

Het is de eerste Chinese onderneming om de kerntechnologie van veelhoektent met 2A-groep Italië te introduceren.

 

  In 2014  

Het onderzoek en de ontwikkeling van een 60 meter overspannen veelhoektent (grootst in de wereld) om high-end van China manierweek en overleg op grote schaal te steunen.

 

  In 2015  

Ben voor dozens nationale octrooicertificaten van toepassing zoals veelhoektent, Pagodetent, de Lente Hoogste Tent, Arcum-Tent en de Tent van de luchtfilm.

 

 

  In 2018  

Het onderzoek en de ontwikkeling van het hoteltent van de sterkoepel, het hoteltent van de membraanstructuur, verstrekken 260 hoteltent van 58 vierkante meters voor Amanwana-toevlucht in moyoeiland, Indonesië.

China Suzhou WT Tent Co., Ltd Bedrijfsprofiel China Suzhou WT Tent Co., Ltd Bedrijfsprofiel China Suzhou WT Tent Co., Ltd Bedrijfsprofiel China Suzhou WT Tent Co., Ltd Bedrijfsprofiel China Suzhou WT Tent Co., Ltd Bedrijfsprofiel China Suzhou WT Tent Co., Ltd Bedrijfsprofiel China Suzhou WT Tent Co., Ltd Bedrijfsprofiel China Suzhou WT Tent Co., Ltd Bedrijfsprofiel China Suzhou WT Tent Co., Ltd Bedrijfsprofiel China Suzhou WT Tent Co., Ltd Bedrijfsprofiel China Suzhou WT Tent Co., Ltd Bedrijfsprofiel China Suzhou WT Tent Co., Ltd Bedrijfsprofiel
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
Bedrijf Details

Grote Markt

Noord-Amerika

Zuid-Amerika

West-Europa

Oost-Europa

Oost-Azië

Zuidoost-Azië

Midden-Oosten

Afrika

Oceanië

Wereldwijd

Type Business

Fabrikant

Verdeler/groothandel

Agent

Importeur

Exporteur

Handelsmaatschappij

Verkoper

Andere

Merken : GEWICHT

Aantal werknemers : 80~100

Jaarlijkse omzet : 10000000-30000000

Opgericht Jaar : 2007

Export pct : 70% - 80%

Certificaten

Onze Producten Hebben Vele Certificaten Overgegaan.

China Suzhou WT Tent Co., Ltd Certificaten